Обиколка на фабриката

НАШАТА СИЛА

HSQY-PLASTIC-GROUP1

Биоразградливите пластични производи базирани на скроб што ги произведува компанијата вклучуваат биоразградливи садови на база на скроб.Производите главно се направени од растителен скроб и се обработуваат со високотехнолошка технологија на производство.Имаат карактеристики на добри перформанси, безбедност и хигиена и ниска цена по единица.Може да се деградира сам по себе во природни услови, избегнувајќи загадување на животната средина, заштедувајќи необновливи ресурси како што се нафтата и енергијата.Тој е идеална замена за елиминирање на „белото загадување“ и заштита на еколошката средина.Широко се користи во ресторани, супермаркети и медицина.Пакување, пакување храна, индустриско пакување и други области.Производите сега се извезуваат во САД, Канада, Европската Унија, Југоисточна Азија и низ целиот свет.Пазарниот удел на големите домашни градови, исто така, постепено се зголемува.

РАБОТИЛНИЦА

46nhRYijTP-6_q-ogEVp9w
e7o5CUfyRpOE5Ed4jShqvg
MVmdjLKyR96Ed-XLAXMJXA
jXDH0HWoQLKWtEfYWSbAEA
3QX7ebF0Qu2D8FbOU5pvig
1
10
9
21
Blister Workshop
2
Injection Workshop
3
4
5