Turne në fabrikë

FORCA JONË

HSQY-PLASTIC-GROUP1

Produktet plastike të biodegradueshme me bazë niseshte të prodhuara nga kompania përfshijnë enë tavoline të biodegradueshme me bazë niseshteje.Produktet prodhohen kryesisht nga niseshte bimore dhe përpunohen nga teknologjia e prodhimit të teknologjisë së lartë.Ato kanë karakteristikat e performancës së mirë, sigurisë dhe higjienës dhe kosto të ulët për njësi.Ai mund të degradohet vetvetiu në kushte natyrore, duke shmangur ndotjen e mjedisit, duke kursyer burime jo të rinovueshme si nafta dhe energjia.Është një zëvendësues ideal për eliminimin e "ndotjes së bardhë" dhe mbrojtjen e mjedisit ekologjik.Përdoret gjerësisht në restorante, supermarkete dhe mjekësi.Ambalazhim, paketim ushqimor, paketim industrial dhe fusha të tjera.Produktet tani eksportohen në Shtetet e Bashkuara, Kanada, Bashkimin Evropian, Azinë Juglindore dhe në të gjithë botën.Pjesa e tregut të qyteteve kryesore vendase po rritet gjithashtu gradualisht.

PUNE

46nhRYijTP-6_q-ogEVp9w
e7o5CUfyRpOE5Ed4jShqvg
MVmdjLKyR96Ed-XLAXMJXA
jXDH0HWoQLKWtEfYWSbAEA
3QX7ebF0Qu2D8FbOU5pvig
1
10
9
21
Blister Workshop
2
Injection Workshop
3
4
5