Нови Продукти

топли производи

2020 година
нови колекции
купи сега!
 • Casetify куќиштето за телефон за компостирање е паметна заштита

  Секој пат кога треба да заменам кутија, старата кутија обично завршува да биде фрлена во корпа за отпадоци или да собира прашина некаде.Со Casetify, сè, од пакувањето до самата футрола за телефон е 100% компостирано, така што кога треба да ја фрлите старата футрола за телефон, можете да знаете дека правите јо...
 • The company held the 2020 all staff work conference

  Компанијата ја одржа работната конференција за сите вработени во 2020 година

  Утрото на 11.20 часот, Делин Груп ја одржа конференцијата за работа на сите вработени за 2020 година.На состанокот говори имаа раководителите на подредените ограноци и одделенија на групните штабови, сумирајќи ги резултатите од работата и недостатоците во изминатата година и известија за ...
 • The melt blown cloth production line was successfully put into production

  Линијата за производство на топена ткаенина беше успешно пуштена во производство

  Од крајот на февруари, нашата компанија планира нова производствена линија за топена ткаенина.Првата производна линија беше успешно пробно произведена на 16 април, а втората производна линија беше успешно инсталирана во фабриката на 6 мај. Откако двете производни линии ќе бидат пуштени во производствен...