Produkte të reja

produkte të nxehta

2020
koleksionet e reja
Bli Tani!
 • Kutia e telefonit e kompostueshme Casetify është një mbrojtje inteligjente

  Sa herë që më duhet të zëvendësoj një kuti, kutia e vjetër zakonisht përfundon duke u hedhur në koshin e plehrave ose duke mbledhur pluhur diku.Me Casetify, çdo gjë nga paketimi deri te kutia e telefonit është 100% e kompostueshme, kështu që kur duhet të hidhni kutinë e vjetër të telefonit, mund ta dini se jeni duke bërë...
 • The company held the 2020 all staff work conference

  Kompania mbajti konferencën e punës së të gjithë stafit 2020

  Në mëngjesin e datës 11.20, Delin Group zhvilloi Konferencën e Punës së Gjithë Stafit 2020.Në mbledhje folën të gjithë drejtuesit e degëve dhe departamenteve vartëse të selisë së grupit, duke përmbledhur rezultatet e punës dhe mangësitë e vitit të kaluar, si dhe raportuan për...
 • The melt blown cloth production line was successfully put into production

  Linja e prodhimit të pëlhurave të shkrirë u fut me sukses në prodhim

  Që nga fundi i shkurtit, kompania jonë ka planifikuar një linjë të re prodhimi të pëlhurave të shkrirë.Linja e parë e prodhimit u prodhua me sukses në 16 prill dhe linja e dytë e prodhimit u instalua me sukses në fabrikë më 6 maj. Pasi të dy linjat e prodhimit të futen në prodhim...